Pages

Categories

Traži

 


Obilje Side Betova zasjenilo 27. event

Obilje Side Betova zasjenilo 27. event

od
Lipanj 17, 2010
Novosti
No Comment

Na jučerašnjem eventu broj 27. igrači su se toliko kladili da su side betovi potpuno zasjenili $1,500 Seven Card Stud Hi-Low-8 or Better event.

Za istim stolom sjedili su Howard Lederer, Daniel Negranu, Mike Matusow i David Williams pa je od same igre zanimljivije bilo pratiti njihove oklade. Ponude su pljušte naprijed natrag, a od side betova se nisu mogli suzdržati ni Mike Sexton, Tom Dwan i Phil Ivey, koji su sjedili za susjednim stolovima.

 

 

Durrrr je dao Ledereru 200:1 koeficijent da osvoji Stud event, a spreman je za to platiti $1,000, na što mu je Lederer nonšalantno dobacio žeton od upravo toliko. Dalje, Matusow se okladio s Ledererom u $10,000 da Phil Ivey neće sjesti niti za jedan finalni stol na preostalim WSOP eventima. The Mouth je izjavio: “Ako vi dečki mislite da je to tako lako, živite u zemlji snova!”.

Kada je Mike Sexton čuo za okladu, poželio se priključiti pod istim uvijetima, tako da će Matusow u nadolazećim WSOP eventima navijati protiv Phila Iveya ako želi osvojiti obje oklade, odnosno $20,000. Sve prisutne oduševila je Ivyeva reakcija na Matusowo klađenje, koji je samouvjereno poručio Ledereru da bude hrabar i se kladi u $100,000!˝

 Za vrijeme igre, Lederer je svima pričao kako niti jedan igrač od njih 88 iz njegovog vlastitog fantasy drafta, još nije osvojio narukvicu na ovogodišnjem WSOP-u. Nakon što je Negreanu čuo za ovu statistiku, brže bolje se okladio da će narukvicu osvojitit barem dvojica do kraja turnira. Matusow pak u to ne vjeruje, te se s Kid Pokerom okladio u $10,000 da će od spometnutih 88 igrača narukvicu osvojiti ili jedan ili niti jedan igrač.

Akcija se nastavlja danas, a od početnih 644 igrača, za stolove će se vratiti njih 208.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *