Pages

Categories

Traži

 


Ostalo softver

Ostalo softver

od
Lipanj 29, 2010
poker alati
No Comment

 

Table ninja

Table ninja je odličan program koji vam znatno olakšava život na Pokerstarsu ili Full Tiltu. Pošto ga mi koristimo na Pokerstarsu opisati ćemo tu verziju ali u principu nema velike razlike.

Ovaj program je kreiran prvenstveno za ljude koji igraju veći broj stolova odjednom. Svaku tipku na tipkovnici možete programirati da bude određena radnja na Pokerstarsu. Više ne morate gubiti vrijeme da mišem kliknete na fold npr. Nego samo pritisnete tipku na tipkovnici koju ste odredili da bude fold., opcija ima puno i sve su poprilično korisne.

Dovoljno je spomenuti da prije korištenja table ninje možete igrat npr. 6 stolova od jednom a nakon table ninje sa istim sposobnostima moči ćete 10 komada igrati. Dobiva se 30 dana free trail i vjerujte nam u tih 30 dnaa table ninja će vam se isplatiti 10 puta više nego koliko košta.

Poker stove

Poker stove je program za kalkuliranje šansi u poker situacijama. Unesite ruku koju vi imate, unesite protivnikovu ruku kao i koje su karte bile na flopu – program vam izraćunava trenutno dali je vaš potez bio ispravan odnosno dali ćete dugoročno biti u plusu, mogućnosti su ogromne a ovaj gore primjer je bio samo najjednostavnija verzija za izračunavanje šansi. Saznajte kolku prednost prije flopa imaju vaši asevi protiv 72 te provjerite zašto je AKoff u lošijoj poziciji prije flopa protiv para desetki. I da , program je besplatan a ovdje ga možete skinuti www.pokerstove.com

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *