Pages

Categories

Traži

 


Ostanite u formi na poker stolu

Ostanite u formi na poker stolu

od
Studeni 23, 2011
Novosti
No Comment

Svaki poker igrač bar jednom u životu je izgubio koncentraciju zbog gladi ili žeđi. Stanite tome na kraj, pogotovo u dugim online turnirima uz zdravu i pravilnu prehranu. Naše tijelo nas vodi kroz život i nemojte štediti na sebi. Dajte svom tijelu sve što mu je potrebno kako ne biste gubili koncentraciju kroz duže vrijeme.

 

 

Tipična prehrana poker igrača za bilo koji dan turnira je obično grozna. Obično imate 5 minuta svakih sat vremena prostor za ubaciti nešto u vaše tijelo. Uglavnom su to neke grickalice tipa štapići ili čokoladni snack. Svemu tome dodajte odlazak u toalet i ostati će vam 3 minute za hranu i piće. 

 

Siguran sam da kroz nekoliko mjeseci takve prehrane, postanete osjetljiviji na bilo kakvu aktivnost, ali izbjegavate jesti povrće i voće.

 

Dobitak dodatnih kila je neizbježno, a većina online poker igrača pati baš zbog toga. Nažalost, postoji puno stvari koje stavimo u usta u pauzi turnira, a baš hrana pokreće naš organizam i tijelo. Lošom prehranom uništavate svoje tijelo i svoj mozak koji ne može djelovati na jednak način kao kod nekog tko se hrani pravilno.

 

Koncentracija i sposobnost razmišljanja i reagiranja u pokeru su vrlo bitni segmenti igre, i trebate u sebe unositi kvalitetnu hranu. Umjesto kolača, čipi čipsa i ostalog smeća, preporučujem Vam da maknete iz kuhinje svu brzu hranu i kolače i ostale masti. U tom slučaju nećete imati mogućnot jesti loše.

 

Jedite voćne jogurte. Jogurti su odlična zamjena za bilo što slatko, a dodatno hrani vaš organizam. Pun je kalcija i proteina, dok voće daje dodatne minerale i vitamine. Pokušajte si kupiti jogurte s borovnicom ili bananom, a ako ne imate mogućnost kupiti i suho voće.

 

Borovnice su odlične za rad vašeg mozga. Pune su vlakna koji utječu na rad mozga, a osim toga odličnog su okusa.

 

Banane su dobre ukoliko ste gladni, te će vam vratiti energiju i napuniti baterije za dodatna 2-3 sata bez gladi.

 

Naravno, nešto morate i popiti, te ukoliko si možete priuštiti, pijte mlijeko jer je pun kalcija koji će Vam omogućiti brže i bolje razmišljanje, no ukoliko imate ograničen buđet, pijte vodu.

 

Nadam se da sam Vam barem malo pomogao. Javite nam rezultate u komentarima.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *