Pages

Categories

Traži

 


Osvojite put na Unibet Open Latvia

Osvojite put na Unibet Open Latvia

od
Studeni 1, 2011
Novosti
No Comment

Nakon tri mjeseca pauze, Unibet Open ponovno kreće. Slijedeći turnir se održava u Latviji, točnije u Rigi. Od 1.12.2011 do 4.12.2011 tražiti će se pobjednik Main Eventa koji vrijedi 1500€ + 150€. Postanite dio jednog turnira koji se mora odigrati, zbog niskog buy inna, te zbog same organizacije koja je na vrhunskom nivou.

 

Od 1.12.2011 do 4.12.2011 postanite dio Hrvatskog tima koji će sudjelovati na turniru u Latviji. Unibet Open Vas poziva da se kvalificirate na turnir preko Unibet poker sobe za svega nekoliko eura. Paket koji možete osvojiti iznosi 2500€, a uključuje: buy in, 4 noćenja u hotelu, 300€ za trošenje i doručak i ručak za vrijeme turnira.

 

Prethodni Unibet Open turnir igrao se u 8. mjesecu u Doublinu, te je bio veoma uspješan. Stvorio se nagradni fond od 390 000€. Pobjednik je tada postao Paul Vas Nunes, koji je spremio u džep 105 300€.

 

Najbolja stvar ovog turnira koji će se održati u Rigi je ta što neće biti ograničen broj ljudi na 400, kao do sada na svakom Unibet Open turniru, što znači da će ukupna nagrada biti veća.

 

Postoje različiti načini kvalificiranja, kako možete vidjeti na gornjoj slici, možete se kvalificirati putem MTT turnira i putem SNG turnira. Jednostavno odaberete vrstu turnira koji vam bolje paše.

 

Iskoristite ovu super priliku te za 1€ osvojite put u Latviju. Preuzmite Unibet poker putem ovog linka i ostvarite odlične bonuse. {jcomments on}Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *