Pages

Categories

Traži

 


PartyPoker Premier League Poker

PartyPoker Premier League Poker

od
Veljača 12, 2012
Novosti
No Comment

PartyPokerPridružite se najboljim poker igračima na Premier League Poker turniru, potpuno besplatno. Kvalificirati se možete do 18.3.2012 na PartyPoker sobi, a pobjednik će osvojiti paket vrijedan $13000, ali da bi to postigao morati će se dokazati u Beču pred kamerama.

 

Party poker nudi šest tjednih satelita plus dnevne kvalifikacije i freeroll turnire. Možete osvojiti paket od $13000 potpuno besplatno, a ukupno postoji 9 paketa koje možete osvojiti, te svaki uključuje:

 

– $10450 sjedalo na televizijskom PartyPoker Premier League Poker stolu. Dva kvalifikanta će dobiti ulaz na $125000 vrijedan Premier League Poker Finalni turnir.

– Četiri noćenja u hotelu u Beču

– $1350 za trošenje (putni troškovi, hrana, piće)

 

Ukoliko prođete kvalifikacije, naći će te se oči u oči s 14 svjetski poznatih profesionalnih igrača, te će te se boriti za nagradu od preko $2 milijuna. Kvalifikacije i finale će biti prenošeno na televiziji u cijelom svijetu.

 

Izaberite svoju rutu, freeroll ili kvalifikacije s buy inom. Nemojte propustiti šansu da postanete slijedeći pobjednik, ali i zvijezda Premier League Pokera, a tko zna, možda dobijete i neki sponzorski ugovor.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *