Pages

Categories

Traži

 


PartyPoker vas nagrađuje s milijunskim turnirom

PartyPoker vas nagrađuje s milijunskim turnirom

od
Prosinac 7, 2011
Novosti
No Comment

Prijavite se na PartyPoker i osvojite dio od milijunske nagrade i to za buy in od $1. Turnir će se održati 5.2.2012, a kvalifikacije su počele. Ovo je odličan turnir ako želite zaraditi lijep novčani iznos, a ne želite riskirati puno. Zato iskoristite ovu super priliku i preuzmite PartyPoker. Besplatne kvalifikacije su svaki dan.

 

Za samo $1 možete osvojiti nekoliko stotina tisuća dolara od ukupnog nagradnog fonda koji će iznositi minimalno milijun dolara. Ukoliko ste zainteresirani, možete se kvalificirati za svega $1, ili kroz neke od besplatnih kvalifikacija. Direktan ulaz na milijunski turnir iznosi $640.

 

Postoji nekoliko načina kako se kvalificirati na ovaj odličan turnir. Prvi način je da zaigrate rebuy turnir od $2 ili freezeout za $8. Oni koji osvoje ticket na nekom od ova dva turnira igrati će na $70 vrijednom kvalifikacijskom turniru gdje jedan natjecatelj, na njih 10 osvaja ulaznicu za Winter Million $1,000,000 Guaranteed.

 

Drugi način kvalificiranja je da zaigrate $1 rebuy i osvojite ulaznicu na $27 rebuy satelit. Na tom turniru će za svakih $640 biti jedna ulaznica na Winter Million $1,000,000 Guaranteed.

 

Za sve detalje oko dodatnih kvalifikacija i svih ostalih informacija možete pronaći na stranicama PartyPokera.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *