Pages

Categories

Traži

 


Peter Eastgate se pridružio Betfarir poker teamu

od
Veljača 22, 2012
Novosti
No Comment

U ponedjeljak je Peter Eastgate, 2008 World Series of Poker Main Event pobjednik, pridružio Betfair Poker Teamu. Rođeni Londončanin, koji je napustio svijet pokera 2010, vratio se godinu dana kasnije, a po prvi puta će predstavljati Betfair poker na predstojećem WSOP natjecanju.

 

 

Eastgate je potpisao ugovor s PokerStars sobom prije finalnog stolna na 2008 WSOP Main Eventu, te je napustio tim kada je napustio i poker. Prodao je svoju WSOP narukvicu, koju nitko nikad ne bi prodao, za $147500 koje je donirao u humanitarne svrhe, UNICEF-u.

 

Eastgate se vratio 2011 na NBC Heads Up Championship. Od svog povratka odigrao je dosta turnira, no ušao je novce samo jednom, i to na European Poker Touru u Berlinu. Ispao je tada na 95. mjestu. 

 

U intervju kojeg možete pogledati ispod, Eastgate govori zašto se vratio pokeru, igri koja ga je obogatila, pa eto što kaže:’Imao sam 10 mjeseci slobode. Nisam igrao poker, uživao sam. Nakon toga počeo mi je faliti pa sam se vratio. Sada još uvijek uživam u igri i ispred mene je još puno mogućnosti, te želim napraviti još neke stvari koje do sada nisam. Puno je izazova ispred mene. Niti po kojem kriteriju nisam najbolji na svijetu, a to želim ispraviti.’

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *