Pages

Categories

Traži

 


Phil Ivey na PokerStarsu

Phil Ivey na PokerStarsu

od
Siječanj 5, 2012
Novosti
No Comment

Krenuti ćemo s jednim nagađanjem, a to je da Phil Ivey igra na PokerStars sobi, što zapravo ne bi niti čudilo. Jedan od najboljih poker igrača, ako negdje misli igrati to je sigurno PokerStars soba. Nedavno je jedan anonimni poker igrač počeo igrati na high stakes stolovima, a na forumima se nagađa da je to baš Phil Ivey.

 

RaiseOnce‘ je igrač koji je počeo igrati na high stakes stolovima, i svi vjeruju da je to baš Phil Ivey. Dokazi koje su iznijeli forumaši su bolji od nekih dokaza koje ima FBI ili neka druga agencija, pošto vrlo lako dolaze do informacija o svim igračima, a evo kako:

 

Phil Ivey na FullTiltu i RaiseOnce na PokerStars sobi imaju identičan stil igre i oboje igraju na high stakes stolovima na više stolova. Oba igrača igraju turnire s velikim buy inom.

 

Statistika izgleda ovako za oba računa: call prije flopa 48%, flop cbet 93%, flop check-raise 32%, call river bet 49%.

 

Chat stil je identičan kod oba igrača.

 

RaiseOnce ima račun napravljen u Mexicu gdje Phil Ivey ima posjed.

 

Incident koji se dogodio 2010 godine gdje su Phil Ivey i RaiseOnce bili istovremeno online, oboje su imali disconnect i reconnect probleme u isto vrijeme.

 

Možda ovi detalji neće uvjeriti svakoga, no $200/$400 PLO i $1k/$2k Mixed Games igra jako mali broj igrača, tako da vjerujem da ne može biti slučajno da dođe neki anonimni poker igrač i igra istim stilom kao Ivey.

 

RaiseOnce je napravio prvi bolji rezultat na PokerStars sobi kada je osvojio Event 39, na 2010 WCOOP turniru. Bio je to $25k Heads Up turnir.

 

Vrijeme će pokazati, no prilično je sigurno da je to Phil Ivey.

 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *