Pages

Categories

Traži

 


PKR World Poker Tour Dublin

PKR World Poker Tour Dublin

od
Prosinac 2, 2011
Novosti
No Comment

Želite šansu za osvojiti World Poker Tour paket? Preuzmite PKR sobu i krenite u pohod na jedinstveni $5000 PKR WPT Dublin Brawl. Zahvaljujući PKR sobi možete do Dublina doći samo za nekoliko PKR bodova. Počnite skupljati bodove, jer što ih više skupite više čete čipova imati.

 

PKR nudi odličnu promociju na kojoj skupljate bodove i ovisno o broju skupljenih bodova, dobiti ćete početni čip stack na promotivnom freeroll turniru.

 

$5000 PKR WPT Dublin Brawl je specijalni freeroll turnir koji će se odigrati 21.12.2011. Ovaj freeroll nudi odličnu nagradu, paket za WPT Dublin. Zanimljivo za ovaj turnir je to što se igra pod specijalnim okolnostima. Igrači sami sebi zarađuju početni stack koji ovisi o skupljenim PKR bodovima. Ovakav format igranja omogućava i onim igračima koji igraju na minimalnim levelima uspjeh.

 

Kako zaraditi početni stack?

Sve što trebate je preuzeti PKR putem ovog linka i krenuti igrati. Morate minimalno skupiti 500 bodova kako bi ste dobili 1500 čipova, a za svakih narednih 500 bodova dobiti ćete dodatnih 500 čipova. Oni koji žele osvojiti paket, najbolje bi bilo da skupe što više čipova. Najbolje od svega je to što ne postoji maksimalni iznos koji možete skupiti. Možete krenuti u turnir sa 100 000 čipova.

 

500 PKR poena: 1500 čipova u freeroll turniru

1000 PKR poena: 2000 čipova u freeroll turniru

1500 PKR poena: 2500 čipova u freeroll turniru

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *