Pages

Categories

Traži

 


Pljačkaši zaslužili svoje

Pljačkaši zaslužili svoje

od
Prosinac 30, 2011
Novosti
No Comment

Prošle srijede, negdje u jutarnjim satima, dvojica su pljačkaša opljačkala kuću Jonathana Duhamela. World Series Of Poker Main Event pobjednik iz 2010 im je otvorio vrata, a oni su na silu ušli u njegov dom, te ukrali njegove stvari. Duhamel je dobro, dobio je samo nekoliko posjekotina.

 

 

Stvari koje su ukrali su nekoliko čekova, Rolex i WSOP Main Event narukvica. Nakon što je izašao iz bolnice, Duhamel je ponudio nagradu od $10 000 bilo kome tko da nekakvu informaciju.

 

U subotu navečer, dvadesetogodišnja djevojka, Bianca Rojas-Latraverse je uhićena pod sumnjom da je povezana s razbojnicima. Policija je tražila informacije od ljudi, kako bi ju mogli uhititi, te je optužena za 5 točaka uključujući i zavjeru. 

 

Istraga ih je dovela do još dvojice muškaraca, John Stephan Clark Lemay iz Pointe Claire i Andre Roberta Perrona iz Pierrefonda. Optuženi su za pljačku i napad. Policija je izvijestila kako je jedan od muškaraca bio u posjedu Rolex sata, ali narukvica još uvijek nije pronađena.

 

Ovog jutra još je novosti došlo. Policija je uhitila četvrtu osobu povezanu s pljačkom. Policija i dalje traga za ostalim počiniteljima, ukoliko ih je bilo.

 

Narukvica još uvijek nije pronađena, ali sigurni smo kako će uhićeni snositi posljedice.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *