Pages

Categories

Traži

 


Počinje EPT London

Počinje EPT London

od
Rujan 29, 2011
Novosti
No Comment

Niste se uspijeli kvalificirati na EPT London? Nema veze, slijedeći EPT čeka na Vas. Sada Vam preostaje pratiti novosti s ovogodišnjeg European Poker Toura koji se održava u Londonu. Devet dana će Vas EPT u suradnji s Poker Stars sobom oduševljavati svakog dana.

 

Prvi od planiranih prideset jedan turnir u Hilton Metropole Casinou krenuti će oko 13:00. Buy in na taj turnir iznosi £1000 + £100. Igra se No Limit Hold’em. Paralelno s tim turnirom na rasporedu su i £300 Five Card PLO 8 or better, £300 NLHE Turbo i Main Event sateliti koji se održavaju kasnije tog dana.

 

Očekuje se puno velikih imena koji će zaigrati na £5250 vrijednom Main Eventu uključujući i Daniela Negreanua, Doyle Brunsona i Bertrand Grospelliera, Viktora Bloma kao i puno odličnig igrača iz Velike Britanije.

 

Ostali turniri koji će napraviti veliki interes su £20500 High Roller, £2150 8-Game European Championship i £5250 Heads Up turnir ali i prvi Twitter inspired contest.

 

‘Jedva čekam da počne jedan od najiščekivanijih turnira u sezoni EPT-a,’ rekao je EPT predsjednik Edgar Stuchly, te dodao, ”London je jedan od nekoliko gradova u EPT sezoni koji su s nama od samog početka te je odlično što nas očekuje 31 turnir na kojima će igrači moći pokazati svoj talent.’Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *