Pages

Categories

Traži

 


Poker i droga ne idu zajedno

Poker i droga ne idu zajedno

od
Listopad 29, 2011
Novosti
No Comment

Puno profesionalnih sportaša okreće se alkoholu ili drogama samo zato što imaju novaca pa se druže  u visokom društvu, ali ta droga ili pretjerana količina alkohola im uništava ne samo karijeru već i život. Živite zdravo i bez droge, a primjere svih mladih nada i sportaša koji su pogriješili ne možemo navesti jer bi nam trebalo 3 dana da ih sve napišemo.

 

Al Krux je profesionalni poker igrač koji je završio u zatvoru zbog posjedovanja droge. Kao da mu nije dosta to što konzumira drogu, već je na to naveo i svog sina Adama. Policija im je upala u stan i auto, imali su nalog za pretragu. Zbog same činjenice da su imali nalog možemo zaključiti da ih već neko vrijeme promatraju, a kako doznajemo prijavili su ih susjedi zbog čudnog ponašanja.

 

Krux je u svojoj kući imao stabljike marihuane ukupne tržišne vrijednosti oko $200,000. Obojica su privedeni te optuženi za posjedovanje droge. Otkupnina im je $20 000 za svakoga.

 

Al Krux ima 68 godina, te je imao solidnu poker karijeru. 1981 je prvi puta ušao u novce na nekom poker turniru. Igrao je $1500 NL Holdem na WSOP turniru te završio četvrti. Devet godina kasnije došao je finalnog stola na Main Eventu, te je završio na šestom mjestu. 1994 je ponovno bio na finalnom stolu na WSOP Championship eventu i završio na 5. mjestu. 1996 osvojio je svoju prvu i jedinu poker narukvicu na Pot Limit Holdem turniru. 

 

Kada sve zbrojimo, 13 puta je na World Series Of Poker natjecanjima ušao u novce, dva puta na World Poker Tour natjecanjima i osvojio je 3 turnira. Njegova poker zarada se procjenjuje na oko $1.5 milijuna.

 

Nije on jedini poker igrač koji je osuđen na zatvor, ali zbog samog sporta mislim da ne bi bilo dobro promovirati takve igrače.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *