Pages

Categories

Traži

 


Poker zanimljivost

Poker zanimljivost

od
Rujan 7, 2011
Novosti
No Comment

Poker može biti jako zanimljiv sport, ako ga smatrate sportom a ne zabavom. Neki igrači zarađuju milijune, neki gube, a neki su stalno na nuli, dok neki drugi svoju zaradu daju ženi. Pročitajte u nastavku neke zanimljivosti koje se dešavaju ovih dana.

 

Phil “MrSweets28” Galfond se sredinom godine preselio u Kanadu kako bi mogao igrati poker, što se na početku pokazalo dobrom odlukom. Napravio je profit nešto veći od pola milijuna dolara za ovu godinu, no kako je brzo narastao tako je brzo i pao, te je sada na nešto više od 70 000 dolara profita. Tijekom prošlog vikenda odigrao je 3149 ruku i izgubio gotovo 200 000 dolara. Uglavnom je igrao $50/$100 i $100/$200 PLO (Pot Limit Omaha).

 

Dok jednom ne smrkne drugome ne svane, pa je tako Rafi Amit napravio profit od 152 000 dolara. Amit je ove godine polako došao do milijunskog iznosa. 

 

S druge strane, Matty Yates je igrao ANZPT Snowfest te je završio na drugom mjestu. Cijelu svoju zaradu je dao ženi, približno 39000 funti. Razlog tome je dogovor između muža i žene, a on glasi ovako: ”Ženo, ne smiješ se žaliti zbog toga što ja igram poker, a ja ću tebi zauzvrat dati sve što osvojim.” Žena mu se naravno nije bunila.

 

Sit Ang Go su najbolji turniri za početnike.

 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *