Pages

Categories

Traži

 


Izgradnja bankrolla

Izgradnja bankrolla

od
Lipanj 8, 2010
izgradnja bankrola upute
No Comment

Najteže u pokeru je za dobre igrače što se jako teško dolazi do dobrog bankrolla s kojim se može zaraditi dobar novac za naše prilike(primjer 1000 $ mjesečno) . Većina vas uplatila je nekoliko puta po 20 do 50 $ na neki poker i drzala se *bankroll managmenta , pažljivo igrala na micro levelima i uvijek se sve vrtilo oko nule tj. ostvarivao se jako mali profit.

*ukoliko niste upoznati sa pojmom bankroll managmenta kliknite OVDJE za detaljno objašnjenje

Uzmimo u obzir da ste uplatili 100 $ na pokerstars , imate znači 20 full buy ina za NL5 level . Prosječno dnevno odigrate oko 500 handova jer ne možete igrati više od 4 stola a i imate druge obaveze koje vas sprječavaju da se posvetite više samoj igri. Preostalo vrijeme koristite za surfanje , čitanje poker članaka i ostalo. Nedjeljom recimo da ne igrate i dolazimo do brojke od 13000 handova mjesečno i imate za nl5 prosječnih za solidnog igrača 10 bb / 100 winingsa To je 75 $.Znači u mjesec dana igre bankrool vam je dosegao 175 $ i čekaju vas još mjeseci i mjeseci dok ne dođete do NL 25 na kojemu se stvari počinju zagrijavati. Mi imamo rješenje koje će vaš problem riješiti. Vaš bankrool će rasti 3 do 4 puta brže nego normalnim putem te čete za 2 mjeseca imati pravi bankrool za nl 25 točnije 1000 $ + .

Najbolji dio naše ponude je da uopće ne morate ostvarivati profit tj. sa zaradom možete biti na 0 $ a vas bankrool će rasti brže nego da ste vrlo dobar igrač.

Držite se pravila i pratitekorak po korak i u roku 3 mjeseca lagane igre u slobodno vrijeme očekuje vas dobra količina američkih dolara , dobro iskustvo , dobar pregled nekoliko poker soba na kojima ste igrali te najbitnije od svega pravi poker bankrool!

Krenimo onda redom !

Što vam je sve potrebno :

 

1.100 $ namonneybookers računu

 

2.Dobra volja

 

3.Sat do dva vremena dnevno

 

4.Malo iskustva igranja pokera –ukoliko ste totalni početnik pogledajte naše sekcije literatura I poker video kako biste podigli svoje znanje na veću razinu.

Za početak našeg putovanja morati čete napraviti račun na pokersavvy Internet stranici koja će biti centralno mjesto preko kojeg ćemo dolaziti do novaca. Kliknite na sljedeći LINK ZA REGISTRACIJU ili na gornji baner te napravite registraciju .Ukoliko ste več bili na pokersavvy stranici a niste napravili registraciju izbrišite cookise iz web preglednika.

E sada da razjasnimo kako to funkcionira. Pokrsavvy je Internet stranica koja reklamira online poker sobe i za svakog novog igrača uzima proviziju. Znači kada se vi registrirate na full tilt poker npr iskupite 375 fpp bodova full tilt isplati pokersavvyu njihovu proviziju. I gdje ste onda vi u cijeloj toj priči? Pa jednostavno pokersavvy je jedan od rijetkih Internet stranica koje dijele profit sa svojim igračima.

Naravno postoje i neke stvari koje vi morate napraviti a različite su od poker sobe do poker sobe ali vjerujte nam na riječ jednostavnije i lakše ne može biti. Krenuli smo redom od najlakših promocija do onih malo težih koje će vam se također činiti lagane jer čete na lakšim skupiti iskustvo i znanje te koje će vam višestruko olakšati na onim (nazovimo) ih težim promocijama .

Naša preporuka je da se držite SnG turnira jer su oni najlakši za ostvariti profit i zaista nijeneki problem biti na 0$ zarade na njima.

Nakon što sakupite potreban broj bodova na nekoj poker sobi ne radite isplatu dok vam pokersavvy ne odobre bodove na pokersavvy računu. Kad vam bodovi sjednu možete odmah napraviti isplatu.

Sve mailove koje  ne razumijetemožete na kontaktirati da vam ih prevedemo i objasnimo preko emaila , skypea ili msn a 0-24 h.

Svaki korak je testiran i osobno smo ga prošli! Napomena: Koristite naše linkova prilikom registracije na pokersavvy jer time osiguravate našu 100 % podršku kao i neke nagrade ukoliko prođete sve korake!! Dostupni smo na mailu, msn-u te skype-u!

 

 

Prvo napravite registraciju na pokersavvyu preko gornjeg bannera ukoliko to več niste napravili!

Zatim u Poker savvy izborniku poker sobe odaberite prijavi se pored Full Tilt poker sobe te pratite upute – Uputa se morate pridržavat 100 % a ukoliko vam nešto nije jasno kontaktirajte nas.

Naša prva postaja je Full Tilt poker– recenziju pogledajte pod izbornikom poker sobe.

Pratite upute na pokersavvyu , registrirajte se i uplatite 100 $ na svoj Full Tilt poker račun pomoću monneybokersa.

Potrebno je skupiti 375 FPP bodova za što nam je potrebno oko12 sati igre na nl 10 ako igramo 4 stola istovremeno ili odigranih 250 sngsa 9 ljudi od 1 $ . Vrijednost promocije je odličnih 100 $ što znači da kad skupimo preko 375 pointsa (najbolje oko 400) prestajemo sa igrom te nakon što nam na pokersavvy račun sjedne 1000 bodova zatražimo isplatu na monneybookers i krećemo dalje na korak 2.

Važno :Pošto se happy hour bodovi ne računaju najbolje je da si napišete u bilježnicu koliko ste turnira odigrali kako biste s lakočom mogli odrediti koliko ste sakupili bodova.

Napomena : Hapyy hour bonus bodovi se NE računaju!

Za 1 $ plaćenog feea u turirima dobite 7 bodova

Za 1 $ plaćenog rakea u cash gameovimatakođer dobite 7 bodova

Prema našim procjenama osloboditi ćete i oko 20 $ bonusa koji ste dobili sa prvom uplatom tj – first deposit bonus

STANJE BANKE NAKON RJEŠENE FULL TILT PROMOCIJE : 100 $ + SVE ZARAĐENO IGROM + 1000 BODOVA NA POKERSAVVY RAČUNU ŠTO ČEMO ODMAH ZAMJENITI ZA 90 $ NA MONNEYBOOKERSU + 30 $ OČIŠČENOG BONUSA NA FULL TLTU

UKRATKO : 220 $ + 100 BODOVA NA POKERSAVY RAČUNU

NAPOMENA: Iako je Full Tilt poker najlakši poker za riješiti pokersavvy bonus potrebno je dulje vrijeme kako bi vam provjerili dali ste sakupili 375 bodova. proces verifikacije sakupljenih bodova može potrajati i do 2 tjedna tako da se ne morate ništa brinuti samo je potrebno vise vremena. Na ostalim sobama taj proces traje 2-3 dana.

 

Naša druga postaja je PokerStars – recenziju pogledajte pod izbornikom poker sobe

Pokerstars je najpopularnija online poker soba.

Vrijednostove promocije iznosi 1000 bodova odnosno 100 $.

Potrebno je napraviti 500 FPP bodova.

Za svaki dolar plaćenog rakea dobivate 5.5 FPPbodova što znači da morate platiti90 $ rakea. Naša preporuka je da igrate Don5 $ sng turnire ili sng5 $ od 6 ljudi.

Moratićeteodigrati 250 DoN (duplo ili ništa) turnira od 5 $  – nekih 2 tjedana no ovisi koliko mislite uložiti vremena, ukoliko igrate 25 dnevno (što nije nikakav problem zbog ogromnog prometa na pokerstarsu) gotovi ste za 10 dana .

Ukoliko igrate cash game sa ovolikim bankroolom možete igrat nl 10 gdje će vam trebati oko 10000 handova za rješit zadatak premda preporučamo sng turnire na kojima je puno lakše biti na 0 $ ili u plusu.

Nakon što sakupite 500 bodova stanje vašeg bankroola će biti sljedeće :

Bankroolprije PokerStarsa: 220 $

Nakon PokerStarsa : 350 $   + 200 Poker savvy bodova ostalo na računu + sve što ste zaradili igrajući.

Vrijednost 100 $

Na Party Pokeru potrebno je sakupiti 100 Party Bodova. Za svaki 1 $ plaćenog rakea dobije se 2 PP boda što znači kako je potrebno platiti 50 $ rakea.

Minimalna uplata je 50 $ .

Što dobijete ? – 800 pokersavvy bodova te 20 $ partypoker bonusa = ukupno 100 $

Na Party Pokeru ima mnoštvo loših igrača tako da ovaj bonus spada u jedne od lakših a i Party Poker softver je jedan od najboljih.

BR prije PKR sobe : 350 $

Nakon riješenePKR sobe :  $ 460 + 100 poker savvy bodova ostalo na računu + sve što ste zaradili.

Korak broj 4.

Betfair je odnedavno prebačen na Ongame mrežu ali uvijeti su u principu ostali isti .

Softver je među lošijima no ukoliko imate slabije računalo igrajte do 4 stola odjednom kako bi vam dobro radilo.

 Cilj nam je sakupiti 240 Player pionts bodova.

Za igrače koji igraju sng potrebno je platiti 48 $ rakea.Pošto nam je bankrool več poprilično velik možete i ovdje bez brige igrati 10 $ don sng turnire ili 5 $ obične sng turnire.

 Ovisno koje ćete sng turnire igrati moguće je rještiti ovaj bonus nakonnekih 100 turnira.

Za sakupljenih 240 Player pinsts bodova dobitićemo i 30 $ bonusa ( kada uzimate bonus odaberite onaj najmanji od 50 $)  pa je vrijednost ovog koraka 110 $ .

Trenutno stanje banke: 460 $

Nakon rješeneBetfair sobe: 570 $ + sve što ste zaradili.

Korak broj 5.

RecenzijuBwin pokera pogledajte pod izbornikom poker sobe.

Ogame mreža je prepuna loših igrača , razlog tome je što je vlasnik te mreže baš bwin kojemu je glavna branša klađenje te iz tog razloga mnogo igrača sa kladionice isprobava igrati poker premda mnogi od njih neznaju niti osnovna pravila.

Softver je među lošijima no ukoliko imate slabije računalo igrajte do 4 stola odjednom kako bi vam dobro radilo.

Potrebno je sakupiti 10000 binside market poitsa.

Ono što je još važno je da prilikom prve uplate ne napravite deposit veći od 60 $ jer se bonus otpušta u komadu tj. 10000 bodova će biti dovoljno da se oslobodi 60 $ bonusa.KAsnije uplatite još koliko će vam biti potrebno.

Potrebno je platiti 100 $ rakea – treba odigrati 100 DON turniraod 10 $ pošto je rake na bwinu 1 $ na 10 $ don sng turnirima. No pošto su protivnici katastrofalno loši pročitajte našu strategiju za DoN sng turnire i ukoliko ćete se držat toga poći ćetečak i sa dobrom zaradom.

Stanje : 570  od prije + 90 $ od Poker savvya + 60 $ očišćenog bonusa od bwina + 50 $ od poker savvya pošto vam je ovo 5 poker soba koju ste riješili = 770  $ +100 Pokersavvy bodova na čekanju

 

Korak broj 6.

Recenziju Europoker pogledajte pod izbornikom poker sobe.

Ova soba je također na ongame mreži i zahtjevi su jako slični kao i nagrade.

Potrebno je sakupiti 600 player pointsa .

Da biste to postigli treba  platiti 120 $ rakea. Prva upata neka bude 240 $ pa poslije prebacite ostatak .

Igrajte 20 $ don sng turnire i možete kobinirati sa 10 $ don turnirima. Cash je na ongame jako soft pa možete ovo lagano očistiti i na cash gameu alina sngturnirima je jošlakše.

Ukoliko čete igrati 20 $ don turnire potrebno je odigrati samo 60 turnira.

Stanje : 810 $ od prije + 90 $ od pokersavvya + 60 $ očiščenog bonusa od europokera = 970 $+ 200 bodova na čekanju :)

I to je to stigli ste do 970 $ + sva zarada od igre (a u zaradi od igreje sigurno preko 500 $ ako ste osrednji igrač). Javite nam svoj username (da vidimo da je registracija na pokersavvy obavljena preko našeg linka), ime i prezime te vašu adresu kako bismo vam poslali nagradu a nagrada je prava pokeraška

Poker set Vegas 200 sa dva špila Good Game 100% PVC karata

Čestitamo sad imate pravi poker bankroll i pogledajte neku od naših ponuda za rakeback i počnite zarađivati velike novce!

Na ovom putu smo platili oko 500 $ rakea dok smo profitirali oko 900 $ znači u prosjeku smo dobivali oko 170 % rakebacka nije loše zar ne?

 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *