Pages

Categories

Traži

 


PokerStars dupli turniri

PokerStars dupli turniri

od
Listopad 13, 2011
Novosti
No Comment

PokerStars ponovno stavlja odlične turnire ovog vikenda. Rijetko prođe koji vikend a da ljudi iz PokerStarsa ne naprave neku ludu akciju ili promociju, a ovog vikenda pripremili su Vam odlične turnire. Ovog vikenda moći ćete uživati uz Double Vision Sunday turnire.

 

Sunday Million i Sunday Warm-Up su dva turnira na koja igrači trče kako bi zauzeli svoje mjesto. Svaki poker igrač može zaigrati na tim turnirima za sitne novce, ukoliko se odluči na kvalifikacije, te može spremiti u novčanik nekoliko stotina tisuća dolara i to svaki vikend.

 

16.10.2011 na rasporedu dva turnira od svake vrste. Igrači će moći uživati na dva Sunday Million turnira i na dva Sunday Warm-Up turnira. 

 

Iako se igraju isti dan, PokerStars ne planira umanjiti garantirani nagradni fond na niti jednom turniru, što je odlična vijest, jer su mnogi igrači bili skeptični u vezi toga.

 

Sunday Warm-Up turniri će oba imati garantiranu nagradu od $500 000, a Sunday Million će imati garantiranu nagradu od milijun dolara, i to dva puta (na svakom turniru je garantirana nagrada od milijun dolara).

 

Originali od oba turnira će se vrtiti kao i do sada, u isto vrijeme, a novi će biti 30 minuta nakon što počne originalni turnir. Dakle, možete dobiti dio od 3 milijuna dolara u samo nekoliko sati.

 

Dečki, cure i poker igrači vidimo se za stolovima PokerStarsa. Svi igrači koji sada preuzmu PokerStars, i naprave prvi depozit dobiti će $600 bonusa.

 

Nemojte zaboraviti da vježbati možete u našem online poker clubu unutar HomeGame opcije. 

Prilikom prijave u Home Game club koristite ove podatke:

ID: 518448 
CODE: cronutsforum

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *