Pages

Categories

Traži

 


PokerStars EPT London

PokerStars EPT London

od
Rujan 22, 2011
Novosti
No Comment

Želite li zaigrati na jednom od največih turnira u Europi? European Poker Tour London počinje za nešto više od tjedan dana, a jedan će se sretnik pridružiti najboljim igračima na Side Eventu i to baš zahvaljujući PokerStarsu.

 

Jedan sretnik će dobiti ulaznicu na turnir, a sve što treba napraviti je otići na Twitter profil od PokerStarsa i sudjelovati u natjecanju. 

 

Igrači koji žele sudjelovati na EPT London natjecanju, trebaju pratiti @PokerStars i igrati #EPTQuest od Nedjelje ujutro 2.10.2011.

 

Igraći će dobiti nekoliko tragova koji će ih odvesti do passworda i detalja tajne Londonske lokacije. Igrač koji probije kod treba otići do tajanstvene lokacije i reći točan password. Igrač će tada dobiti ulaz na Heads Up turnir u trajanju od 5 minuta. Ukoliko ga osvoje dobiti će jedan od ukupno 9 Willy Wonka zlatni čip i ući će u završne live kvalifikacije za No Limit Turbo – Win the Button turnir.

 

Osim što će igrati na EPT turniru, dobiti će mogućnost upoznavanja Liv Boeree, Vicky Coren, Boyle Brunsona.{jcomments on}Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *