Pages

Categories

Traži

 


PokerStars će pokušati srušiti rekord

PokerStars će pokušati srušiti rekord

od
Studeni 8, 2011
Novosti
No Comment

PokerStars već drži rekord po najposjećenijem online poker turniru. Bilo je to 2009 godine kada je na jednom turniru sudjelovalo 149196 ljudi, a pobjednik je uzeo $50 000. Ovoga puta PokerStars namjerava srušiti taj rekord.

 

PokerStars zaista zna kako proslaviti rođendan. Već smo pisali o turniru od garantiranih $10 milijuna. Biti će to Sunday Million, ali ovaj turnir koji će srušiti rekord će se održati 4.12 sa buy innom od samo $1, a garantirana nagrada će biti $250000, nije uopće loše za investiciju za koju možete kupiti paketić žvakaćih guma.

 

Na ovom turniru biti će postavljene i bounty nagrade u iznosu od $10 na svakog PokerStars Pro igrača. Ukoliko baš Vi izbacite nekog od PokerStarsovih Pro igrača dobiti ćete na vaš račun $10, a za svakog slijedećeg ćete također dobiti $10.

 

Jedan od igrača koji je najavio svoj dolazak na ovaj turnir je Bertrand ‘Elky’ Grospellier koji na sve ovo kaže: ‘Veselim se nastupu 4.12. Biti će lijepo vidjeti toliki broj igrača od jednom na istom turniru. Svi ćemo zajedno napraviti trenutak za pamćenje.’

 

Postanite i Vi dio ovog trenutka koji će ući u povijest, i ne zaboravite na $600 bonusa na prvu uplatu. Preuzmite PokerStars i iskoristite priliku za malo novaca doći do velike nagrade. 

 

Elky je i sam dio knjige rekorda. On drži rekord u najviše odigranih poker stolova online u jednom satu. Odigrao je 62 stola i napravio profit od $23.60. 

 

Čekamo Vas na stolovima. Sretno.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *