Pages

Categories

Traži

 


Rakeback ponuda

Rakeback ponuda

od
Lipanj 15, 2010
Uncategorized
No Comment

Što je Rake?

Rake je način sa kojim poker sobe zarađuju. To je novac kojeg poker sobe uzimaju iz svakog pota. Obično je rake 5 % pota no na većim levelima poker sobe najviše uzimaju oko 3 $ – Ukoliko je pot bio 100 $ – u ovom slučaju poker sobe uzmu 3 $ umjesto 5 $ pošto je 3 $ maksimum.

Rake postoji i kod turnira samo se naziva malo drukčije a kod većine tournament fee je naziv. Kada se prijavite za određeni turnir kojem je upad bio 11 $ – 10 $ ide unagradni fond dok preostali 1 $ uzima poker soba i na taj način zarađuje.

Upravo zbog rakea poker je toliko dobar za zarađivati novac zato jer je ovo jedina igra u kasinima u kojoj se ne borite protiv kasina nego protiv ostalih igrača a kasinu je svejedno tko je dobio pot jer zarada mu dolazi od rakea.

Poker sobe zarađuju ogromne novce od rakea koji plaćaju igrači pokera. Uobičajeno je da neki igrač mjesečno plati oko 3000 $ rakea a to je tek jedan igrač , Poker soba koja ima preko 10000 igrača zarađuje odličan novac blagorečeno.

Što je Rakeback?

Rakeback je povratak rakea koji je igrač platio tijekom mjeseca igranjem na toj poker sobi. Normalne Rakeback ponude iznose između 30 – 45 % no ponekad se može pronaći i bolja ponuda. Ukoliko primate 35 % rakebackea a platili ste 1000 $ rakea u mjesec dana vaš rakeback za taj mjesec će iznositi 350 $ što je po trenutnom tečaju 2100 kn. Ova cifra od 1000 $ plačenog rakea je najnormalnija stvar na nl 25 $ u jednom mjesecu igranja .

Što više napravite Rakea veći vam je Rakeback – jednostavnije nemože.

Kako dobiti Rakeback?

Registrirajte se koristeči naše linkove.

Pogledajte našu Rakeback ponudu te odaberite poker sobu koja vam najviše odgovara.

Sva naša Rake back ponuda je dostupna u gornjem izborniku pa kliknite na rakeback.

Osim Rakebackea dobivate i razne pogodnosti poput igranja freerool – besplatnih turnira sa nagradnim fondom od preko 10000 $ te Rake raceovi sa kojima je moguče povisiti Rakeback do odličnih 60-70 %.

Gdje mi se isplačuje Rakeback i kada?

Rakeback vam se isplačuje jednom tjedno izravno na vaš poker račun. Ukoliko je na nekoj sobi drugačije primit ćete nakon registracije obavijest na mail sa svim potrebnim podacima.

Što je Rakerace?

Rake race je utrka u sakupljanju Rakea. Tko plati najviše rakea u jednom mjesecu dobiva i dodatne novce ovisno na kojoj se poziciji na tablici nalazite odnosno koliko ste platili Rakea u tom mjesecu.

Napomena :Nakon što ste se prijavili na neki od ponuđenih poker soba gdje nudimo rakeback, pošaljite nam vaše korisničko ime sa te sobe te ispravan mail na naš e-mail kako bi vas mogli obavjestiti o detaljima poput freerool turnira te vremena isplate Rakebackea na toj sobi.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja slobodno nas kontaktirajte!

Cronuts.com

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *