Pages

Categories

Traži

 


Randy Lew postavio Guinnessov svjetski rekord

od
Siječanj 9, 2012
Novosti
No Comment

PokerStars Team Pro Randy Lew, poznatiji kao nanonoko, postavio je Guinnessov svjetski rekord na PokerStars Caribbean Adventure turniru. Turnir je postavljen u nedjelju a sve što je trebao napraviti jest odigrati najviše ruku u 8 sati igre i pritom ostvariti profit.

 

 

Lew je ušao u povijest odigravši 23493 ruke i pritom ostvario profit od $7.65. Online poker profesionalac sjeo je u kut PCA turnir sobe i krenuo s osvajanjem rekorda. Igrao je između 25 i 40 stolova u isto vrijeme, a pritom je odbio jesti i koristiti toalet. 

 

Panika ga je sustigla kada je 17 minuta prije kraja imao samo $8.91 profita, no grinder je uspio izdržati i ući u knjigu rekorda. U jednom trenutku tijekom igre, Lew je bio $1200 u minusu, te je morao podići level igre na nekim stolovima na $5/$10.

 

‘Bilo je teško, morao sam loviti gubitke’, rekao je Lew za PokerStars blog. ‘Zaista sam loše igrao, ali sam pokušao ostati fokusiran na igru. Pokušao sam igrati najbolje što znam, i na kraju se isplatilo.’

 

Nekoliko ruku prije kraja dobio je AA, te je osvojio pot protiv dva igrača, iako su mu mnogi govorili da ih baci, da ne riskira.

 

‘Ovo je odličan osjećaj. Napokon sam završio’, rekao je nakon osvajanja rekorda.

 

Odigrao je 24493 ruke u 8 sati. Svaki sat odigrao je 2936,63 ruke, a u jednoj minuti čak 48,94, te izašao s profitom od $7.65.

 

Nadamo se će još ovakvih ili sličnih rekorda biti srušeno. Čestitamo.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *