Pages

Categories

Traži

 


Richard “nutsinho” Lyndaker odustaje od online pokera

Richard “nutsinho” Lyndaker odustaje od online pokera

od
Listopad 25, 2011
Novosti
No Comment

Richard Lyndaker, poznatiji kao nutsinho, mogao bi prestati igrati online poker. Ove godine mu je prvo zatvoren račun na Full Tiltu nakon crnog petka, a tamo je bio poznat kao hig stakes igrač, a na PokerStars sobi ne pamti lošiju godinu. Teško da će se oporaviti, a ono malo dobitka što ima bolje bi mu bilo da potroši pametnije. 

 

Nutsinho je ove godine izgubio $900 000 igrajući online poker. Uglavnom je igrao No Limit Holdem i Pot Limit Omaha cash igru i to na najvišem nivou. Na svom Twitter profilu napisao je kako je upao u još jedan veliki downswing, te je dodao kako će studeni biti posljednji mjesec u kojem igra na PokerStarsu. Nakon nekoliko dana ponovno je objavio kako mu nikad nije išlo toliko loše, te da će vjerojatno odustati od online pokera u slijedećih dva mjeseca.

 

Lyndaker je bio jedan od igrača koji je gotovo svaki dan igrao limite $25/$50 i više, što ga je postavilo za jednog od najboljih ring igrača u svijetu. S druge strane, njegovi live rezultati nisu bili tako dobri, ali nisu bili niti loši. U nekoliko je navrata bio bubble na WSOP turnirima, a na $5000 NL turniru došao je dosta daleko, kao i na $25000 Heads Up turniru. 2008 završio je drugi na $5000 NL WSOP turniru.

 

Nutsinho bi zaista mogao završiti svoju online karijeru, ali svi znamo kako poker igrači odustaju od pokera, rijetki su oni koji ga se zauvijek ostave. Bilo je nekih igrača koji su prestali igrati na godinu ili dvije, ali bi se onda vratili i ostavili ne tako zapažene rezultate kao do trenutka kad su konstantno igrali.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *