Pages

Categories

Traži

 


Rinat Bogdanov osvojio WPT Venecija

od
Veljača 11, 2012
Novosti
No Comment

World Poker Tour okrunio je novog prvaka. Veneciju je pokorio Rinat Bogdanov svojom smirenom i odlinom igrom. Bogdanov je izborio prvo mjesto u konkurenciji 155 igrača, što mu je donijelo $302065, uključujući i WPT World Championship u Bellagiu.

 

 

Bogdanov je na neoficijalni finalni stol od 9 igrača došao kao jedan od short stackova, što mu je znatno otežalo posao. Chip leader je bio Andrea Dato, koji je cijeli turnir odigrao fenomenalno, a činjenica da mu je ovo drugi finalni stol na WPT turniru za redom, dovodi ga u situaciju da je glavni favorit za osvajanje, no nažalost nije uspio u tome.

 

Ovaj finalni stol od šest igrača, je bio televizijski, tako da su gledatelji mogli pratiti live stream. Andrea Carini je počeo dan kao peti po broju čipova sa 343000, ali nije izdržao niti dva levela. Dato ga je izbacio sa 88, dok je Carini držao A3.

 

Slijedeći na redu je bio Gianlucca Trebbi. Išao je all in nekoliko puta, ali ovoga je puta naletio na JJ koje je držao Longobardi. Sa svojim T7 u srcu nije bio favorit za osvajanje ruke. Desetka se otvorila na flopu, ali do kraja mu ništa nije pomoglo.

 

Bogdanov je prilično tiho igrao i čekao prve ruke. Duplao se preko Datoa. Dato je imao 22, a Bogdanov Q9, te je na riveru dobio Q što ga je spasilo eliminacije.

 

Ravnsbaek je slijedeći na listi koji je ispao. Imao je 22 te gurnuo all in. Bogdanov ga je zvao sa TT i osvojio čipove.

 

Nakon što je Dato izgubio još jedan coin flip u kojeg je ušao kao favorit, gurnuo je all ina sa K4, ali ga je Bogdanov odmah zvao sa AK. AQ83J na stolu poslale su Datoa sa stola. Možda će mu treći pokušaj biti sretan.

 

U Heads Up borbi našli su se Longobardi i Bogdanov. Borba nije trajala dugo, dvije ruke. Longobardi je imao KQ, a Bogdanov 64. Longobardi je napravio raise prije flopa što je Bogdanov pratio. Oba igrača pogodila su nešto na flopu, Q74. Uslijedio je ulog od Longobardia, što je Bogdanov pratio. Na turnu je došla 6, što je dala prednost Boganovu, a na riveru je pogodio full house sa 4. Otišli su all in i Bogdanov je mogao početi slaviti.

 

Poredak igrača:

 

1 Rinat Bogdanov $302,065
2 Alessandro Longobardi $146,826
3 Andrea Dato $95,003
4 Simon Ravnsbaek $69,095
5 Gianluca Trebbi $56,134
6 Andrea Carini $42,319

 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *