Pages

Categories

Traži

 


Sng colin moshman

Sng colin moshman

od
Lipanj 16, 2010
poker literatura
No Comment

Imamo podjeljene osječaje u vezi ove knjige , razlog tomu je kad bi se dogodilo da svaki igrač koji igra sng turnire pročita ovu knjigu , online sng turniri bi postali jako teški za pobijediti dok sa druge strane knjiga je toliko dobra da zaslužuje se naći u rukama svakog sng igrača. Primjerena je za turnire kojima je upad iznad 10 $ pa sve do 100 $ + premda i najbolji igrači koji igraju high stakes sng bi mogli profitirati sa ovom knjigom.

 

Mnogi koncepti koji su predstavljeni u knjizi su za malo naprednije igrače pa se početnicima preporuča da ipak prije steknu malo iskustva kako bi u potpunosti upili znanje bez da krivo intrepetiraju neke situacije.

 

 

 

Ovo je zaista najbolja knjiga za SnG turire, Odlično je napisana , relativno lako razumljiva za sve igrače low i mid stake sng turnira. Podjeljena je u u nekoliko sekcija počevši od Low Blind(kad su blindovi mali) , Medium Blind Play (kad su blindovi srednje veliki primjer 40/80 ) , High blind (veliki blindovi odnosno 75/100 +) te dio u kojem je opisana karijera igrača SnG turnira.

Za male blindove autor knjige preporuča tight agresivnu igru iako se napomene da i ostali načini igranja mogu biti uspješni ukoliko je igrač uvjeren u svoje postflop sposobnosti igranja. Slična igra se preporuča i u Medium Blinds djelu. High Blind play je najvažniji dio u SnG turnirima i ovdje je najvažniji dio knjige.

Sistemski analiza uvjeta za stolom, različiti stilovi igranja, veličina stacka kod nas i drugih igrača , veličina blindova, pozicija za stolom , nagradnom fondu te naravno kako svi ti čimbenici utječu direktno na naš ispravni potez u određenom trenutku.

Koncepti poput steala(krađa blindova), re steala(kad blefirate protivnika koji ima namjeru ukrasti vam blindove) , stop sng te continuation bet ( ukoliko ste reisali prije flopa te na flpou napravlili ponovno okladu) svi ti koncepti te još mnogo njih su jako detaljno opisani te potkrijepljeni ogromnom količinom primjera.

Ovo nije samo još jedna knjiga o pokeru. Ova knjiga spada među sam vrh poker literature te predstavlja sam vrh za svakog SnG poker igrača željnog da unaprijedi svoju igru.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *