Pages

Categories

Traži

 


Što nudi Bet365 Poker?

Što nudi Bet365 Poker?

od
Rujan 22, 2011
Novosti
No Comment

Prvo što se mora spomenuti, Bet365 Poker je dio iPoker mreže, jedne od najvećih Poker mreža na svijetu sa dosta igrača iz Hrvatske i iz Ex-Yu država, a u prilog tome ide i 200% bonus do $1000 koji možete dobiti prilikom registracije putem Bet365 Poker linka.

Ukoliko ste cash igrač, za svakih 150 Merit poena dobiti ćete $5. Igrajte i uživajte na Premium stolovima. Ukoliko igrate za zabavu, uživanje i neizvjesnost, Bet365 je prava poker soba za vas.

Možete igrati Premium stolove u bilo kojoj valuti, dok za igrače na cash stolovima nudi gotovo sve limite. Kao i za Sit And Go igrače kojih ima jako puno. Odaberite svoj najdraži stol i uživajte na njemu dok osvajate potove i čistite velikodušni bonus.

Bet365 Poker

Become A bet365 Star je novi način nagrađivanja svojih najboljih igrača. Igrajte satelit turnire i osvojite pravo nastupa na najvećim turnirima. Svaki tjedan možete osvojiti velike novčane nagrade. Bez obzira na veličinu vašeg Bankrolla, imate šansu osvojiti i pobijediti nekoga koji ima 10 puta veći bankroll od vas. Uživajte u besplatnim i jeftinim satelitima koji vas mogu odvesti do bogatstva.Bet365 Poker vam nudi šansu da sačuvate novac, ali ipak osvojite velike novce.

Najzanimljivije natjecanje je Jackpot Sit & Go turniri. Osvojite nekoliko turnira za redom i dobiti će te garantiranu nagradu od minimalno $2000, a ulaz je manji od $10. Jackpot Sit & Go turniri su raspodijeljeni u nekoliko, nazovimo ih, disciplina. Disciplina da one tanjeg džepa su Dirty Dozen Jackpot Sit & Go turniri na kojima je ulaz jeftin, a dobitak $2000 ukoliko osvojite 4 turnira za redom. Na svakom turniru igra 12 igrača.

Ukoliko te zanima kladionica, saznaj više klikom na link Bet365 kladionica.

Najjači turnir iz ove serije je Fort Knox Jackpot Sit & Go. Nakon osvojenih 6 turnira za redom na vaš će račun sjesti %50000. Ovo je turnir od 6 igrača.

 

Bet365Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *