Pages

Categories

Traži

 


Sunday Million PokerStars turnir

Sunday Million PokerStars turnir

od
Veljača 28, 2012
Novosti
No Comment

Krenite iz svog naslonjača i za samo $1 uzmite milijun dolara na Sunday Million turniru. 11.3.2012 Sunday Million navršava 6 godina, pa s toga PokerStars postavlja nagradni fond na $6 000 000, a pobijednik će najmanje dobiti milijun dolara. Kvalifikacije su krenule!!

 

 

Ovaj specijalni turnir ima direktni buy in od $215, ali možete se kvalificirati kroz nekoliko stotina turnira, počevši od $1. Prije samog početka turnira, igrati će se satelit na kojem će 1000 igrača dobiti ulaz na Sunday Million.

 

Kako bi ste se registrirali direktno, ili putem satelita, kliknite na ‘Tourney‘ te zatim na ‘Special‘. 

 

Od kada je prvi Sunday Million pokrenut, velike brojke su se počele okretati. 278 turnira je odigrano, prvi pobjednik je bio igrač ‘aaaaaaaa‘, a ukupni nagradni fond na svim turnirima iznosi $444,149,600, dok je ukupni broj igrača 2,116,513.

 

Ovaj turnir igrati će neki od PokerStars pro igrača, a evo što oni kažu o ovom turniru.

 

Bertrand ‘ElkY’ Grospellier

 

‘Moj najdraži trenutak je kada sam prvi put završio 12. na Sunday Million turniru. To je bio moj prvi veliki ulazak u nagradu, bio sam nevjerojatno uzbuđen. 11.3.2012 će pobjednik dobiti najmanje milijun dolara što će biti jako primamljivo. Možda neće biti jednak osjećaj kada sam igrao prvi put, ali truditi ću se što više mogu. Vidimo se na turniru.

 

Jason Mercier

 

‘Kada razmišljam o Sunday Million turniru, vraćam se u vrijeme kada sam imao 19-21 godinu. Grindao sam na srednjim levelima, gledao za tu veliku turnirsku nagradu. Svaki tjedan sam bio uzbuđen što ću igrati Sunday Million, i nadao sam se da ću jednog dana osvojiti šesteroznamenkastu cifru.’

 

Liv Boeree

 

‘Kada igram Sunday Million, veoma je važno da budem strpljiva. Turnir privlači puno igrača, a kako bi ste bili bolji od njih, morate naučiti igrati igru čekanja, ukoliko karte ne surađuju.’

 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *