Pages

Categories

Traži

 


Tri djevojke na finalnom stolu IFP World Championship

od
Studeni 22, 2011
Novosti
No Comment

Kada jedna djevojka dođe do finalnog stola na internacionalnom poker turniru, sigurno smo da će taj turnir dobiti svoju naslovnicu u barem jednim dnevnim novinama, no ako tri djevojke dođu do finalnog stola, sigurni smo da će pobjednik biti u drugom planu, bar neko vrijeme.

 

 

International Poker Federations World Championship imao je tu privilegiju da ugosti tri djevojke na finalnom stolu, a sve tri djevojke su odlične poker igračice. Marsha Waggoner koja je dio Poker kuće slavnih, EPT pobjednica Sandra Naujok iz Njemačke i EPT pobjednica Victoria Coren

 

Coren je najviše dogurala od svih njih, te je zauzela drugo mjesto iza Raula Mestrea koji ju je uspio svladati u klasičnom Heads Up dvoboju.

 

IFP je turnir na kojem su mogli prisustvovati samo igrači s pozivnicom, a 120 igrača je imalo tu privilegiju. Ovaj turnir je nosio nagradu od $500 000 i bio je besplatan. Pobjednik turnira će odnijeti 50% nagrade, što ovaj turnir čini dobro plaćenim, a još kad se tome pridoda ja će prvih troje uzeti 80% nagrade, možemo reći kako je jako teško uopće doći do novaca jer se malo mjesta plača.

 

Evo najboljih devet koji su došli do finalnog stola, a ujedno su i jedini plaćeni.
1. Raul Mestre (Spain) — $250,000
2. Victoria Coren (UK) — $100,000
3. Igor Trafane (Brazil) — $50,000
4. Slavko Tomic (Serbia) — $25,000
5. Marsha Waggoner (Australia) — $20,000
6. Sandra Naujoks (Germany) — 17500
7. Takuo Serita (Japan) — 15,000
8. Tim Reese (Germany) — 12,500
9. Kinichi Nakata (Japan) — $10,000

 

IFP World Championship je dio Nations Cup turnira koji je osvojila Njemačka. Oba ova turnira primila su ogromnu pažnju medija te su napravili veliki uspjeh. IFP predsjednik Anthony Holden je bio oduševljen izvedbom i organizacijom. Nitko od organizatora se nije nadao ovako velikom uspjehu turnira.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *