Pages

Categories

Traži

 


Unibet i što on nudi

Unibet i što on nudi

od
Prosinac 28, 2011
Novosti
No Comment

Unibet je jedna od omiljenijih poker soba na području Hrvatske, Bosne, Slovenije, Srbije i Makedonije i to ponajviše zahvaljujući svom turniru pod nazivom Unibet Open. Jeftin, pristupačan i dobro organiziran privlači svaki put sve više natjecatelja, a sam poker soba nudi brojne kvalifikacijske turnire. Prije nego se upustite u Unibet Open avanturu predlažem da zaigrate nekoliko freeroll turnira.

 

 

Kreirajte račun putem ovog linka i ostvarite bonus od 100€, te ćete biti pozvani na slijedeća tri 500€ freeroll turnira i 500€ added turnira, što je ukupno 3000€ nagradnog fonda. 

 

500€ freeroll se igra svaku srijedu u 19:30, a istog dana u 22:30 se igra 500€ added turnir za svega 1.10€. Za svaki turnir će te dobiti 3 šanse. Nemojte propustiti tu priliku.

 

Sve što trebate napraviti je preuzeti Unibet poker sobu i kreirati račun, a ukoliko napravite depozit, ostvariti će re dodatni bonus od 100€.

 

Budite pažljivi jer igrači koji se ne logiraju na vrijeme, ili ne odigraju niti jednu ruku kroz prvi level turnira biti će uklonjeni s turnira, tako za vas koji će te igrati postoji još veća šansa ulaska u novce. 

 

S druge strane Unibeta možete se kvalificirati na Unibet Open, a slijedeći turnir je u Pragu. Ukoliko više volite pivo od pokera, biti ćete zadovoljni, a ukoliko uspijete to dvoje skombinirati neće nitko biti sretniji od vas. 

 

Prvi Unibet Open turnir u 2012 biti će u veljači u jednom od najstarijih i najljepših gradova u Europi. Paket koji možete osvojiti iznosi 2500€, a uključuje 4 noćenja u hotelu, buy in za Main Event, 300€ za trošenje i doručak i večeru kroz cijelo trajanje turnira.

 

Sateliti se nalaze pod tabom ‘Turniri’ i zatim kliknete na ‘Unibet Open’.

 

Čekamo Vas u Pragu.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *