Pages

Categories

Traži

 


Unibet Poker Club

Unibet Poker Club

od
Studeni 7, 2011
Novosti
No Comment

Unibet Poker Vam nudi dodatnu mogućnost zarade. Nemojte se ustručavati. Zaigrajte na cash stolovima i zaradite dodatne novce kao i bonus od 500€ na prvu uplatu. Unibet svojim igračima uvijek daje više, pa tako netko od Vas može osvojiti paket za Unibet Open turnir.

 

Predstavljamo Vam novi Unibet Poker Club. Svi Unibet Poker igrači mogu osvojiti bonus svakoga tjedna. Sve što trebate jest prijavit se i zaigrati na real money stolovima. To je sve, postati ćete član kluba.

 

Kako Klub funkcionira?

 

Dok igrate na cash stolovima, Unibet poker Vam daje VIP bodove, a Vaš bonus ovisi o broju bodova koji skupite svakoga tjedna.

 

Bonus za prethodni tjedan dobiti ćete u naredni ponedjeljak, a ako ste Gold član ili viši, možete u bilo kojem trenutku zamijeniti svoje VIP bodove za novčane nagrade. Sve što morate napraviti jest kliknuti ‘Poker Club’ dugme u poker softwareu i pratiti uputstva.

 

Evo koje nagrade možete dobiti:

 

Tier Bronze Silver Gold Platinum Unibet Plus
Points needed per week 0 250 500 2000 5000
Total loyalty value 5% 10%** 20% 30% 30% + Live Tournament Fund ***
Redeemable for cash 0% 0% 17% 30% 30%
Grace period 0 0 0 3 weeks 3 weeks

 

*** Unibet Plus: Za svakih 100 eura rejka dobiti ćete 10€ za turnir uživo. Napravite 5000€ rake mjesečno i dobiti ćete 20€. Ove novce možete potrošiti za bilo koji turnir skuplji od 1000€. 

 

** Silver – dobiti ćete duplo poena za potrošiti u Unibet shopu ili na odabrani turnir. Dakle, ako osvojite 250 bodova, dobiti ćete još 250 bodova.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *