Pages

Categories

Traži

 


Blog Update no. 1 = 100 sng

Blog Update no. 1 = 100 sng

od
Srpanj 6, 2010
blog
No Comment

Odigrao sam 102 sng don tunira od 5 $ i plusu sam 84 $ sa 14.7 % ROI( povrat uloženih sredstava).

Primjer ROI – na 100 turnira platio sam sve ukupno 540 $ za upade a ukoliko imam 54 $ profita moj Roi je 10 % što je odlično.

Zadovoljan sam poprilično premda mislim da neću moči zadržati ovakav win rate iz razloga što me je ok išlo i nisam doživljavao neke brutalne bead betove.

Cilj mi je ROI između 5 – 10 % na nekih 1000 tunrira……

 

Promjenio sam i plan pa mislim da ću se ipak zadržati malo više na 5 $ turnirima odnosno odigrati između 600 -1000 (ovisi o bankrollu) don sng 5 $ iz razloga da saznam otprilike svoj ROI zato što je 100 ili 200 turnira jako mala brojka i moguće je da me trernutno super ide ili da me na 200 turnira prati loša sreća.

Čitajući i surfajući malo po Internetu saznao sam još mnogo korisnih informacija o don turnirima. Jedna činjenica me probudila da iako su to turniri sa jednom od najmanjih varijacija i dalje su relativno veliki downswingovi jako mogući pa ni oni od 30 Buy ina nisu ništa neviđeno na većem broju turnira . No pošto u pokeru dugoročno pobjeđuje znanje očekujem kakav takav plus.

Rake je najveći problem u Don sng turnirima odnosno ogroman je , računice su sljedeće da napredniji wining igrač ima profit blizu količini plaćenog rakea. Znači za svakih 100 $ plaćenog rakea on je u profitu igrom 100 $ – ljepo je biti vlasnik Pokerstarsa.

Igram 8 stolova odjednom i koristim opciju stacked (ctrl + 0) na Pokerstarsu kako bi mi program sam poslagao stolove. 8 stolova odjednom mi jako odgovara pošto u prvim fazama igre većinom se folda a mnogo je igrača za stolom pa još stignem i gledat tv ili čitat neki časopis. Kada blindovi porastu na 25/50 ili na 50 /100 tu počinjem jako pratiti igru i tih pola sata od te faze do kraja turnira moram biti jako koncentriran jer najmanja greška ili misclick (kada krivo kliknete) mogu vam značajno smanjiti ROI.

Kada ispadnem / poduplam se na 2 stola i ostane mi još 6 stolova onda koristim opciju Title – (ctrl + 9 na Pokerstarsu) pa mi svih 6 stolova ravnomjerno posloži po ekranu i lakše pratim igru u toj naj bitnijoj push/fold fazi igre.

Još jedan program koji mi puno olakšava igru je Table ninja za koju imate free trial od 30 dana. Taj program mi omogućava da prebacim stol sa strane da ga bolje vidim sa jednim klikom na mišu(to si sami možete podesiti ) te unaprijed odredimo koliki će vam biti standardni rese – npr 3 big blinda i onda vam je puno lakše iz razloga što samo treba jedan klik a prije biste morali upisivati ili sa mišem pomicati dok ne dođete do tog broja čipova sa kojim želite napraviti reise.

Evo i grafa a update sljedi na broju od 200 odigranih turnira i nadam se da će ovako dobro se i nastaviti.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *