Pages

Categories

Traži

 


World Championships of Online Poker bez Amerikanaca

World Championships of Online Poker bez Amerikanaca

od
Rujan 4, 2011
Novosti
No Comment

World Championships of Online Poker po prvi puta kreće bez Američkih korisnika. WCOOP je krenuo sa svojim prvim od 62 turnira.

 

Od svog početka, davne 2002 godine, na WCOOP  možemo gledati kao World Series of Pokeru u svom online izdanju. Od početka do danas, World Championships of Online Poker je dao više od $219 milijuna svojim igračima u 228 turnira. Ove godine će WCOOP biti nešto skromniji zahvaljujući Crnom Petku.

 

Bez obzira igrali Amerikanci ili ne, očekuje nas mnoštvo zabave i mnogo dobrih poker profesionalaca i amatera koji će se htjeti dokazati i tražiti priliku za potpis nekog bogatog ugovora. Ovogodišnjih 62 turnira garantira minimalno $30 milijuna. Možete se okušati u nekoliko No Limit Hold’em turnira koji garantiraju milijun dolara.

 

Na Twitteru smo cijelo jutro mogli gledati obavijesti igrača koji se pripremaju za svoj prvi turnir, $215 Six Handed NLHE sa garantiranom nagradom od milijun dolara. ”Upravo sam ušao na prvi WCOOP turnir. Sretno svima. Želim Vam dugu noć”, – Victoria Coren.

 

”Sretno svima na WCOOP turniram, moj račun je još uvijek blokiran,” – Rupert Elder.

 

Slijedeća tri tjedna vidjeti ćemo neke nove ‘klince’ kako osvajaju turnire i okreću milijune. Vikendom su najveće nagrade, ali svaki od slijedećih 21 dan imati će svoja 3 turnira. Man Event, ili Glavni turnir biti će na rasporedu 25.9 sa $5000 buy innom, a garantirana nagrada će biti 5 milijuna dolara.

 

Sigurno je da će neki amerikancima biti jako teško gledati kako WCOOP prolazi, no nažalost to je tako. Morati će pričekati neki live turnir.

 

Iako neće probiti rekord od prošle godine, WCOOP će biti zanimljiv, te ako možete zaigrajte ga. Dok razmišljate, pogledajte finalni stol prošlogodišnjeg Main Eventa.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *