Pages

Categories

Traži

 


World Series of Poker Main Event : preostalo 27 igrača

od
Srpanj 18, 2010
Novosti
No Comment

Joseph Cheong i Soi Nguyen drže vodstvo među preostalim igračima na svjetskom prvenstvu u pokeru na završnom turniru.

Sve se preokrenulo kada je prethodni chip lider Theo Jörgensen ispao na 30. mjestu što je napravilo popriličnu razmjenu čipova pa je nastala sasvim druga situacija.

Danski igrač Mads Wissing je još u igri te trenutno drži 21. mjesto i prenosimo vam zanimljivi hand u kojem je Danski igrač pokazao da je odličan igrač.

 

Patrick Eskandar napravio je raise na 235 tisuća čipova , Wissing je bio na Big Blindu te je napravo call. Na flopu su došle KdJd5d i ovojca igrača su čekirala flop.

Turn je došao Kc a Wissing je ponovno čekirao dok je Eskandar napravio bet od 275 tisuča, Wissing call , River Jc – bord (Kd Jd 5d Kc Jc ) pa je Wissing napravio bet od 600 tisuča na bordu sa dva para.

Patrick Eskandar je odustao od ruke te pokazao najaču flopanu boju Ad6d za što je mislio da je dobar fold no nakon toga mladi Danac pokazuje svoje odličan blef sa parom 33 .

Main Evenst se nastavlja na levelima 60k/120k/ante 15 k a prosječna količina čipova kod je oko 8 milijuna. Svaki od preostalih 27. igrača ima garantiranu minimalnu isplatu od 317 161 $ dolara.

Nije im baš loše?Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *