Pages

Categories

Traži

 


WPT Borgata ima novog pobjednika

WPT Borgata ima novog pobjednika

od
Rujan 24, 2011
Novosti
No Comment

Na finalnom stolu na ovom WPT turniru igraći su išli iz euforije do tuge. Svi su se vidjeli kao pobjednici, no samo je Bobby Oboodi bio odličan i nije strahovao za svoju igru. Vjerovao je da je bolji od suparnika i držao se svega što je naučio, te mu se to isplatilo. Cijeli finalni stol odigrao je bez da je išao all in, te je strahovao samo u zadnjoj ruci turnira. Osvojio je World Poker Tour titulu i nagradu od $922441. Vjerojatno ćemo još čuti za ovog dečka koji se polako probija na poker scenu.

 

Finalni stol:

 

Sjedalo 1. Jin Hwang – 2,185,000

Sjedalo 2. Darren Elias – 7,340,000

Sjedalo 3. Fred Goldberg – 11,460,000

Sjedalo 4. Bobby Oboodi – 11,400,000

Sjedalo 5. Daniel Buzgon – 4,530,000

Sjedalo 6. Ricky Hale – 2,400,000

 

Kada je finalni stol krenuo Oboodi i Goldberg su imali puno više čipova od ostalih. Goldberg je vrlo brzo pao, nakon što je duplao Hwanga već u četvrtoj ruci na finalnom stolu. Obodi je, za razliku od Goldberga, uspio izbaciti igrača, Halea. Hale je imao AT, dok je Oboodi držao AK.

 

Od toga je trenutka Oboodi išao samo prema naprijed. Osvojio je pot od pet milijuna protiv Goldberga. Uz bok Oboodiju dizao se i Hwang koji je počeo kao short stack. Hrabrim zvanjem samo sa Q7, pratio je Eliasa koji je napravio raise prije flopa sa AK. Nakon što je na flopu došlo QJ5, Hwang je gurnuo all in, a Elias ga je pratio i izgubio. Nakon toga je Eliasa izbacio Oboodi sa KK, a Elias je držao JJ.

 

Goldberg se dosta mučio u srednjoj fazi igre. Duplao je Buzgona, bio nervozan zbog Oboodia, no malo se smirio na neko vrijeme i krenuo s dobrom igrom, no protiv Hwanga je opet sve krenulo nizbrdo. Foldao je na riveru te mu je ostalo samo 5 big blindova. Možemo reći da nije imao sreće jer su se na stolu uparile karte.

 

Goldberg se uspio jednom poduplati, no nije uspio to ponoviti. Išao je all in držeći top par, ali Oboodi je imao boljeg kickera te je izbacio Goldberga s turnira. U tom je trenutku Oboodi prešao granicu od 20 milijuna čipova.

 

Blindovi su se počeli penjati, a Buzgon i Hwang su se morali duplati kako bi ostali u igri. Ova dva igrača su otišli all in prije flopa. Buzgon je držao 77 protiv AK koje je držao Hwang. Hwang je dobio skalu i izbacio Buzgona s turnira. Po prvi put na turniru je Oboodi bio u riziku. U Heads Up borbi Hwang je preuzeo vodstvo, ali ga je brzo i ispustio. Na 766J karte, otišli su all in. Oboodi je držao boju, a Hwang KJ, ali na riveru nije dobio full.

 

Čestitamo Oboodiu na osvojenom naslovu.

 

Ukupni poredak:

 

1.: Bobby Oboodi – $922,441
2.: Jin Hwang – $554,303
3.: Daniel Buzgon – $335,433
4.: Fred Goldberg – $280,925
5.: Darren Elias – $230,610
6.: Ricky Hale – $186,585Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *