Pages

Categories

Traži

 


Zaštitite svoju bubble poziciju

Zaštitite svoju bubble poziciju

od
Studeni 20, 2011
Novosti
No Comment

Dosta Vam je ispadanja na bubble poziciji? Igrate turnir na kojem je odlična nagrada, ali Vas bad beat košta ulaska u novce? Sada je tome došao kraj. BubbleProtection će Vam vratiti novac koji ste uplatili za turnir ukoliko ste ispali na bubble poziciji.

 

Za mali trošak, BubbleProtection.com će vratiti ulog igraču ako završi na bubble poziciji. Moram odmah na početku reći da podržavam ovu akciju. 

 

‘Bubble Protection pita jednostavno pitanja, koji je najjednostavniji način kako pomoći online poker igračima da poboljšaju svoje rezultate?’, pitao je Eugene Castro, osnivač Bubble Protection web stranice. ‘Želimo igračima dati mogućnost uživanja u igri koju toliko vole, ali i da češće budu profitabilni i zaštite svoju bubble poziciju.’

 

Profesionalni igrači su oduševljeni ovom idejom, a Chris Moorman ih apsolutno podržava:’Toplo preporučujem igračima da koriste BubbleProtection.com. Ovo je odličan alat.’

 

Software je dostupan svim igračima koji igraju na PokerStars, Party poker ili iPoker mreži.

 

Igraći mogu koristiti Moneybooker, Visu, Mastercard kako bi mogli uplatiti troškove BubbleProtection.com web stranice, te prilikom igranja turnira i završetka na bubble poziciji, njihov će se račun automatski refundirati s određenim iznosom koji je igrač uplatio na taj turnir.

 

Evo primjera: Ukoliko turnir igra 2000 igrača, a buy in je $30 s 200 igrača koji ulaze u novce, BubbleProtection automatski kreira 10% bubble. Normalno, 1-200 mjesta će ući u novce, ali će od 201-400 biti bubble mjesta, te će tim igračima biti vraćen novac.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *