Pages

Categories

Traži

 


Završio EPT San Remo

Završio EPT San Remo

od
Listopad 28, 2011
Novosti
No Comment

Andrey Pateychuk je osvojio European Poker Tour u San Remu. Dimitar Danchev se našao s njim u Heads-Up dvoboju, ali nije uspio pobijediti u ovom trenutku boljeg suparnika. Možemo reći da je titula došla u prave ruke, apsolutno zasluženo i pošteno. 

Danchev je bio na trenutak pomislio kako će osvojiti turnir, ali po njegovu nesreću karte to nisu htjele. Prošao je pravi pakao. Bio je toliko sretan da je već počeo slaviti, no na kraju je završio na drugom mjestu. Pateychuk mu se ispričao u jednom trenutku, ali svi znamo što je poker i da nema mjesta ispričavanju, svi igraju da pobijede.

 

Evo o čemu se zapravo radi. U jednom trenutku Heads Up borbe Danchev je došao do river karte sa 95% šanse za pobjedom, ali onih 5% je prevladalo. Danchev je imao T9. Na flopu su izašle 249. Pateychuk je držao 76. Na turnu je izašla osmica što je Pateychuku davalo samo 4 karte s kojima bi mogao pobijediti, četiri petice. Iako je Danchev već mogao osjetiti sjaj pobjede u svojim očima, na riveru se okrenula petica. Dvije ruke kasnije sve je bilo gotovo.

 

Bilo bi zaista ružno misliti da je Pateychuk osvojio EPT turnir na sreću. Na kraju turnira čak je i Danchev suparniku stisnuo ruku i rekao kako je zasluženo osvojio turnir.

 

San Remo je i ove godine ponudio zaista odličan poker. Pateychuk je ovim naslovom zaista okrunio ovu, za njega uspješnu sezonu. Prisjetimo se da je na World Series of Poker Main Eventu ove godine završio na 15. mjestu. EPT naslov donio mu je $800000, ali nakon što su se u Heads Up dvoboju dogovorili oko podjele, dobio je $680000.

 

Konačni poredak:

 

1. Andrey Pateychuk, Russia, €680,000

2. Dimitar Danchev, Bulgaria, €600,000

3. Daniel Neilson, Australia, PkerStars player, €285,000

4. Barny Boatman, United Kingdom, €225,000

5. Jan Bendik, Slovakia, €170,000

6. Yorane Kerignard, France, PokerStars qualifier, €130,000

7. Rocco Palumbo, Italy, €95,000

8. Kevin MacPhee, United States, PokerStars qualifier, €63,694Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *